Communiceren bij veranderingen – een evenwicht vinden in timing, openheid en betrokkenheid

Verandering is onontbeerlijk, maar tegelijkertijd kan het ook afschrikken. Daarom is het cruciaal om medewerkers mee te krijgen in de beweging. Hoe een evenwicht vinden in timing, openheid en betrokkenheid? Tijdens deze bijtanksessie behandelen we basics van veranderingscommunicatie.

Dynamiek

Elke organisatie is voortdurend in beweging. Evolutionaire en revolutionaire veranderingen vinden plaats. Een fusie. Een cultuurshift. Een vernieuwde service. Een reorganisatie. Het nieuwe werken.

Daarvoor moet u mensen meekrijgen. Een positieve schwung is namelijk cruciaal voor het (efficiënt) slagen van uw transformatieplannen.

Evenwichtig en overtuigend communiceren

Daarom wilt u op een gepaste manier communiceren over verandering. Om te informeren en te enthousiasmeren. Dit roept enkele vragen op.
Wat zijn belangrijke momentums om te communiceren? Hoe kan u coherentie vinden en vasthouden? Welke noden hebben uw stakeholders en hoe dichtbij houdt u ze? Bent u niet vergeten te vertellen waarom de organisatie moet veranderen?
Onze communicatiespecialist Sanne laat u kennismaken met de verschillende facetten van veranderingscommunicatie, zodat u zelfs in wankele omstandigheden de juiste evenwichten weet te vinden.

 

Data

Dinsdag 11 oktober 2022, 9:00-10:00u

Prijs

Gratis.

Geïnteresseerd?

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.