De sterktes van uw organisatie laten kantelen naar nieuwe marktbenaderingen. Hoeveel speedboten varen er naast uw schip?

Elk bedrijf heeft een hele schatkamer aan opportuniteiten die nog niet worden benut. Door de juiste bril op te zetten, krijgt u ze in het vizier. Hoe deze bril vinden? Tijdens deze bijtanksessie hebben we het over opportuniteiten vinden binnen de eigen organisatie.

Opportuniteiten

Er zijn altijd kansen om nieuwe producten of diensten te creëren en ze zijn vaak dichterbij dan u denkt. Vertrek vanuit uw sterktes, breng ze in kaart en ga ermee aan de slag.

Door de focus op de operationele werking van de organisatie, blijft er vaak te weinig tijd en ruimte over voor nieuw ondernemerschap. Welke competenties en denkkaders kunnen u helpen om vol in te zetten op entrepreneurship en intrapreneurship in uw organisatie?

Door nieuwe combinaties te verkennen kan additionele business gecreëerd worden en een cultuuromslag gemaakt worden naar meer intern ondernemerschap.

Wie zijn Stefan en Tom?

Stefan en Tom zijn twee ondernemers die samen ‘Moet Lukken’ hebben opgericht. ‘Moet lukken’ helpt organisaties in groei. Samen met organisaties gaan zij aan de slag om ‘speedboten’ te ontwikkelen naast hun bestaande mature business. Via co-ondernemerschap investeren ze samen om nieuwe businessconcepten naar resultaten te brengen. Ze begeleiden organisaties ook tijdens belangrijke scharniermomenten binnen een transformatietraject.

Data

Dinsdag 16 maart 2021, 9u-10u30, online.
Woensdag 28 april 2021, 9u-10u30, online.

Prijs

Gratis

Geïnteresseerd?

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.