Marketingskills voor recruiters – Talent inpakken door met uw eigenheid uit te pakken

Wie de oorlog om talent wil winnen, moet zijn beste kaarten op tafel leggen. En die hebben organisaties zelf in handen. Want wie erin slaagt om zich als ideale werkgever op de kaart te zetten, zal (aanstormend) talent overtuigen. Tijdens deze bijtanksessie leren we u waar, wanneer en vooral hoe u talent vandaag kan raken. Met uw eigenheid uitpakken om talent in te pakken. Wedden dat het werkt?

Praktijkgerichte handvaten voor wervende vacatureteksten

U leert hoe u talent het beste raakt vanuit persona’s. Op een interactief en praktisch toepasbare manier krijgt u schrijfoefeningen en tips. We zorgen dat u webcopy in de vingers heeft en dat u deze ook kan toepassen in wervende social updates.  

 

Want recruitment marketing is meer dan vacatureteksten alleen 

Social updates, advertenties en bedrijfpagina’s. Blogberichten, nieuwsbrieven en  allerhande bedrijfupdates. Wilt u (aanstormend) talent enageren, zorgt u best voor communciatie-uitingen die uw eigenheid reflecteren. Makkelijker gezegd dan gedaan? Nee hoor. Communicatiespecialist Gerrit zet u op weg.  

 

Wanneer is dit iets voor u?  

Als u als recruiter of communciatiemedewerker actief bent in een groeiende organisatie met een ambitieus wervingsplan. Wij helpen u om efficiënt en met plezier wervende (vacature)teksten te schrijven om uw merkidentiteit te vertalen naar allerhande communicatie-uitingen.  

 

Data

  • Vrijdag 18 november van 9:00u-17:00u

Locatie

Berchem

Prijs

700 euro, exclusief btw.

Geïnteresseerd?

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.

Interesse in een inhouse sessie marketingskills voor recruiters schrijven?

Contacteer ons