Masterclass: Van product- naar marktgericht transformeren

Het tijdperk waarin intern gefocuste, productgerichte strategieën tot een duurzaam concurrentieel voordeel leidden, is voorbij. Om blijvend waarde te creëren is marktgerichtheid aan de orde. Wat met het van product- naar marktgericht transformeren? Tijdens deze tweedaagse masterclass kijken we in de diepte naar het ganse transformatieproces.

Continu veranderende businessomgeving

Hoe gaat u als onderneming strategisch om met die volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit? Door continu oor te hebben naar wat er speelt in de markt en hiermee aan de slag te gaan om een duurzaam concurrentieel voordeel te realiseren en blijvend toegevoegde waarde te creëren.

Een marktgerichte transformatie

Daarom wilt u uw organisatie van product- naar marktgericht doen transformeren. Een intens proces waarbij planning, timing, communicatie en ook sensitiviteit cruciaal zijn. Hoe pakt u deze transformatie dan optimaal aan?

De Masterclass behandelt tijdens twee dagen volgende blokken:

  1. 1. Strategie – Naar welke visie, missie en strategie zal uw organisatie evolueren. Welk plan onderbouwt deze transformatie
  2. 2. Klantluisteren – Aan wie en hoe frequent vraagt en geeft men feedback over deze transformatie? Hoe zet u deze feedback waardevol terug in?
  3. 3. Metrics – Welke metrics en dashboard ga je gebruiken om je implementatieplan te managen en die er voor zorgen dat je een klantgerichte organisatie wordt.
  4. 4. Customer journey – Hoe, waar en op welk moment gaan we ervaringen creëren?
  5. 5. Organisatie, government en leadership – Welk leiderschap is er nodig om dit proces in goede banen te leiden? Hoe communiceert u over de transformatie doorheen de ganse organisatie? Wat is de optimale structuur om als marktgerichte organisatie de toekomst tegemoet te gaan?
  6. 6. Cultuur – Welke shift in cultuur en mindset zijn er nodig? Hoe brengt u deze teweeg?
  7. 7. Welke nieuwe kennis en skills zijn er nodig – Is het juiste talent aanwezig om deze marktgerichte organisatie vorm te geven?

Gecertificeerd Customer Experience Professional Els Dhaeze dompelt u tijdens deze tweedaagse masterclass onder in de optimale aanpak van marktgerichte transformaties. Opdat u uw organisatie probleemloos op het juiste spoor richting marktgerichtheid kan krijgen en houden.

 

Data

6 en 7 oktober 2022, 9:00u-17:00u, Antwerpen Berchem

Prijs

– 1899 euro excl btw.

Early bird prijs van €1.699,00 excl btw voor inschrijvingen ten laatste 4 weken voor 1e opleidingsdag

– kmo-portefeuille mogelijk tot 30%

Geïnteresseerd?

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.