Een klantgerichte mindset en dito gedrag van al je collega’s. Is dat té ambitieus?

U bent ervan overtuigd dat klantgerichtheid het verschil zal maken voor uw klanten en uw organisatie. Mooi, wij ook. U staat voor de uitdaging om iedereen in uw bedrijf mee te krijgen in een klantgerichte mindset en ervoor te zorgen dat die doorsijpelt tot in de kleinste touchpoints? Dan biedt deze opleiding u concrete handvaten hoe u mensen moet informeren, sensibiliseren en activeren.

De shift

Een gewenste organisatiecultuur klinkt mooi op papier, maar staat of valt met de bereidheid van medewerkers om die – bewust en onbewust – eigen te maken, mee te nemen in de eigen manier van werken. Weet je al helemaal waar je naartoe wil en wie je daarvoor nodig hebt? Dan heb je al een belangrijke eerste stap gezet.

Informeren, sensibiliseren, activeren

Hoe leg je nu een brug van ‘as is’ naar ’to be’? Door helder te zijn en mensen mee te nemen in het waarom, door te prikkelen en klantgerichtheid ’talk of the town’ te maken, door te weten waar je staat en kort op de bal te spelen wanneer het niet goed loopt.

 

Gecertificeerd Customer Experience Professional Els Dhaeze en senior communicatieconsultant Sanne Huysmans dompelen u tijdens deze opleiding onder in de hands-on aanpak van mensen meekrijgen in een klantgerichte cultuur. Geen ingewikkelde theorieën, wel eenvoudige tools, oefeningen, inspiratie en voorbeelden, direct toepasbaar in uw organisatie.

 

Data

Donderdag 31 maart 2022, 9u00-17u00, Antwerpen Berchem.

Prijs

  • Early bird: € 790,00 excl btw. (voor inschrijvingen 4 weken voor opleidingsdatum)
  • € 890,00 excl. btw.
  • kmo-portefeuille mogelijk tot 30%.

Geïnteresseerd?

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.