Uw organisatiecultuur versterken of veranderen

U weet welke richting uw organisatie op moet en hoe u meerwaarde wil creëren. Uw ambitie, visie, missie staat uitgeschreven en de strategie is zelfs vertaald naar een jaarplan.

Maar u schuurt regelmatig over dezelfde hobbel: uw organisatiecultuur is vandaag niet sterk genoeg om die visie te dragen. Deze opleiding biedt u een manier van kijken om strategie door te zetten in een outside-in-cultuur. Door aspecten van uw huidige cultuur te versterken of door een cultuurverandering in te zetten.

 

Cultuur op de agenda

Hoe goed u uw processen ook heeft doordacht, als de cultuur tegenwerkt, blijkt het plots een pak moeilijker om tot resultaten te komen. Want cultuur bepaalt hoe medewerkers en teams zich gedragen tegenover elkaar, klanten en stakeholders.
Maar hoe zet je cultuur op de agenda?  Hoe geef je sturing en hoe verander je dagdagelijkse gewoontes die onbewust een barrière vormen voor nieuw gewenste mindset en gedrag?

Hoe pak je zoiets grondig aan?

In deze opleiding behandelen we hoe strategische doelen uit te zetten, hoe cultuur te meten of toch te analysen en wat er nodig is om uw organisatie en alle aparte stakeholdergroepen in beweging te krijgen (inclusief participatie wanneer het kan en moet).

We leren hoe het in kaart brengen van individuele waarden je kan helpen om te begrijpen waarom een gewenste toekomstige cultuur net makkelijke of moeilijk bereikbaar is en wat je kan doen om toch die transformatie succesvol te maken.

Gecertificeerd Customer Experience en Change Professional Els Dhaeze en senior consultant marktstrategie & organisatie Mariska Brosens leggen tijdens deze dagopleiding de fundamenten bloot van een outside-in cultuur.

 

Data

Vrijdag 29 april 2022, 9u00-17u00, Antwerpen Berchem.

Prijs

  • Early bird: € 790,00 excl btw. (voor inschrijvingen 4 weken voor opleidingsdatum)
  • € 890,00 excl. btw.
  • kmo-portefeuille mogelijk tot 30%.

Geïnteresseerd?

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.