Bijtankkalender

‘Elkaar beter maken’ betekent mensen samenbrengen en positieve dynamieken stimuleren. Gelooft u ook dat mensen uw organisatie maken? Antenno organiseert bijtanksessies en opleidingen om energie en ervaring bij te tanken en geesten open te stellen.

Bekijk hier onze kalender.

 • 6 & 7 okt

  Masterclass: Van product- naar marktgericht transformeren.

  Strategie & organisatie

  Info & inschrijvingen
  Een tweedaagse masterclass waarin Certified Customer Experience Professional Els Dhaeze de nodige achtergrond, frameworks en praktijkgerichte ervaringen en tips aanreikt om naar een marktgerichte organisatie te transformeren.
 • 11 okt

  Communiceren bij veranderingen

  Design & communicatie

  Info & inschrijvingen
  Verandering is onontbeerlijk, maar tegelijkertijd kan het ook afschrikken. Daarom is het cruciaal om medewerkers mee te krijgen in de beweging. Hoe een evenwicht vinden in timing, openheid en betrokkenheid? Tijdens deze bijtanksessie behandelen we basics van veranderingscommunicatie.
 • 21 okt

  Waarom uw Employer Brand als een ijsberg is

  Design & communicatie

  Info & inschrijvingen
  Onder dat topje boven water, de communicatie die je ziet, gaat er heel wat meer schuilgaat. En die onderbouw, die moet goed zitten om straks op de juiste manier naar boven en naar buiten te komen. Tijdens deze sessie geven we je de fundamenten voor een duurzaam employer branding beleid.
 • 28 okt

  Cultuur expliciteren: een overbodige luxe?

  Strategie & organisatie

  Info & inschrijvingen
  Organisatiecultuur is onzichtbaar, maar duikt overal op. In veel situaties is het de verborgen factor. Want cultuur bepaalt hoe medewerkers en teams zich gedragen tegenover elkaar, klanten en stakeholders. Deze opleiding behandelt het waarom, het wanneer en het hoe van een gezonde, gedragen cultuur.
 • 18 nov

  Marketingskills voor recruiters

  Design & communicatie

  Info & inschrijvingen
  In deze dagopleiding leer je hoe je talent het beste raakt vanuit persona’s én hoe je het beste schrijft voor mobiele schermen. Op een interactieve en praktisch toepasbare manier krijg je schrijfoefeningen en tips.
 • 25 nov

  Are you busy or making progress?

  Strategie & organisatie

  Info & inschrijvingen
  Versnellen richting een truly duurzame strategie is een complexe onderneming. Het heeft betrekking op verschillende domeinen en vraagt actie op alle niveaus in de organisatie. Hoe je hier als C-level gestructureerd aan kan beginnen? Prof dr. Rudy Moenaert en Mariska geven tekst en uitleg tijdens dit webinar.
 • 9 dec

  MVO-strategie, over het bos en de bomen

  Strategie & organisatie

  Info & inschrijvingen
  Stakeholders, board en shareholders peilen naar plannen voor rapportering, de impact op merk en cijfers. En in onze samenleving is het topic brandend actueel. Na dit korte webinar weet u wat u te doen staat.
 • 13 jan

  B2B Marketing en het C-woord

  Design & communicatie

  Info & inschrijvingen
  Van website tot social media strategie, alleen met een content strategie aan de basis maak je golven én houd je vol. We tonen je hoe je duidelijke targets zet en wat de bouwstenen zijn voor je eigen content strategie en merkidentiteit.

Geïnteresseerd in onze bijtankagenda, nu of in de toekomst?

Laat het ons weten