De gepaste tone of voice voor uw merk

Uw merk straalt iets uit. Een gevoel, een imago, een belofte. Een external brand is niet simpelweg een overkoepelend concept en een huisstijl. Het zit in de details, bijvoorbeeld in de toon waarmee u elke dag communiceert. In deze sessie komt u te weten hoe u een consistente tone of voice kan hanteren. Deze sessie is ook geschikt als uw organisatie geen expliciete merkidentiteit heeft.

De juiste toon vinden

Elk bedrijf heeft een eigenheid en een verhaal. Het ene wil hartelijke klantenrelaties uitbouwen, het andere wil professionaliteit en expertise uitstralen. De toon waarop u communiceert, bepaalt hoe de ontvanger u en dus uw organisatie percipieert. Bewust omgaan met uw tone of voice is een quick win om uw merk beter over te brengen.

De juiste toon aanslaan

De toon die u kiest, heeft niet alleen te maken met de identiteit van uw bedrijf. Ook uw doelgroepen spelen een rol, want met hen wilt u interacties aangaan en raakvlakken vinden. Heeft u al een personae-oefening gedaan? We kijken hoe u uw toon kan afstemmen of verschillende ontvangers.

Locatie

Antwerpen (Antenno, Cogels Osylei 19)

Prijs

350 EUR.

Data

Binnenkort nieuwe data

Aanpak

  • Een sessie van een dag
  • Een leuke mix van theorie en praktijk over tone of voice, wervend schrijven en segmentatie
  • Mogelijkheid om daarna op structurele basis of voor ad-hocopdrachten een beroep te doen op ons contentteam

Alvast geïnteresseerd?

 

Wij behandelen uw gegevens met zorg! Lees er hier alles over.

Liever een een-op-eengesprek

Contacteer ons