Join us

Wij empoweren meisjes en dames via voetbal. Onze ambitie: damesvoetbal de identiteit en sportieve cultuur geven die het verdient.

Girl & women empowerment. Making the the game beautiful.
Girl & women empowerment. Making the the game beautiful.

Welkom bij Women Onside

Vanuit the beautiful game ontwikkelen we weerbaarheid, kracht en teamspirit bij meisjes en dames, tot ver buiten de witte lijnen.

Platformdynamiek

We brengen clubs, sportexperts, gezondheidsspecialisten, leveranciers, merken en organisaties samen in een slim platform.

Speelsters first

We geven - eindelijk - speelsters met een gezonde ambitie alle kansen en ondersteuning om hun beste zelf te worden.

Kwaliteitslabel

Transparante flows, zichtbare impact, originele visibiliteit. Gealigneerd met uw waarden.

women onside empowerment meisjes dames voetbal

Kies de manier waarop u bijdraagt

Hoofdsponsor

U deelt uw overtuiging in girl & women empowerment met ons, en wil nu inzetten op een betere meisjes- en damesvoetbal voetbalcultuur met een eigen identiteit.

In een straffe content en PR strategie haakt uw merk in op onze werking, ons kwaliteitslabel, ook binnen de deelnemende clubs.


Programmasponsor

U draagt rechtstreeks bij aan een programma voor meerdere clubs, met een duidelijke link met uw merk, activiteit en doelen. U krijgt in alle transparantie gerichte, krachtige visibiliteit.

In samenspraak met speelsters en de clubs zetten we in op:

Equality, sportieve voetbalcultuur en well-being 

Sportpsychologie en empowerment 

Specifieke opleiding voor trainers met gespecialiseerde fysiologen 

Faciliteiten voor meisjes en dames, zoals velden, kleedkamers...


Clubsponsor

U sponsort een regio, een meisjesteam. Uw merk krijgt lokaal aandacht binnen de clubs.

Zo gaat uw sponsoring in alle transparantie écht naar werking en development, onder de vlag van een eigen team-identiteit.

U draagt bij via sport outfits, voetbalmateriaal voor trainings en matchen, gear zoals trackers en data-instrumenten, camera's en tools voor videoanalyse.


Zo maakt Women Onside
verschil in voetbal

women onside football development empowerment

Transparantie in financiële flows

Sterk empowerment & equality verhaal

Uw merkwaarden gealigneerd met clubwerking

Speelsters eerst

Samenwerking en deling in voetbal

Een label voor kwantiteit & kwaliteit

Mariska & Gerrit

Als managing partner en partner van Antenno staan Mariska en Gerrit dicht bij voetbal. Beide voetbalouders van tieners, meisje en jongens, hij ook nog gewestelijk U17 trainer en scheidsrechter.

Gesprekken over de staat van voetbal en de plaats die meisjes en dames krijgen, werden snel een straffe ambitie: kunnen we clubs laten samenwerken om meisjes en dames maximale ontwikkelingskansen te geven, in sport en via sport in hun levens?

Powered by Antenno

Met Women Onside zet Antenno in op SDG 5 als invulling van haar duurzame strategie, samen met een gezonde dosis sociaal ondernemerschap en een kritische blik op de voetbalwereld.

Met partner Matthijs Pfeiffer Advocaten

Mariska en Andy, advocaat en vennoot bij Matthijs Peiffer Advocaten, vonden elkaar aan de lijn tijdens de matchen van hun dochters. Met een verleden in en een hart voor voetbal brengt Andy als Women Onside partner drive en juridische expertise in Sportrecht bij.


women onside empowerment meisjes dames voetbal

Een concreet plan dat nù actie wordt

Liggen op tafel vandaag: intentieverklaring, wettelijk framework en organisatiestructuur. Een financieel model met transparante flows en verdeling op niveau van de clubs. De concrete invulling van hoe empowerment in clubs en op de grasmat werkt. De eerste merkideeën.

Women Onside is in de laatste rechte lijn naar een GO! van een profclub en een amateurclub die elkaar hebben gevonden.

U wil in de dug-out met ons, mogelijkheden verkennen. U wil voor u en uw team een Women Onside presentatie? Boek snel een spot in onze agenda's.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram