Candidate Experience Design in jouw rekrutering: beheer je kandidaten als klanten

Nieuwe kandidaten aantrekken en ze zien uitgroeien tot inspirerende medewerkers: klinkt aanlokkelijk! Maar: hoe slaag je daar in? Door het toepassen van Experience Design in jouw rekrutering geef je op een bewuste manier vorm aan je aanwervingsproces. Deze sessie is volledig op maat van interne & externe recruiters die nieuwe technieken om meer succesvol te recruteren willen inzetten in hun dagelijkse werk.

Geen overbodige luxe

Kandidaten vallen vaak voor de uitstraling van je bedrijf en het enthousiasme van de huidige medewerkers. Soms bereiken ze je via een generieke zoekterm op een rekruteringswebsite. Eén ding is zeker: ze groeien enkel door tot die geïnspireerde werknemer wanneer het aanwervingsproces soepel verloopt, ze op hun eerste dag meteen een goed gevoel hebben en waardevolle feedback gesprekken krijgen aangeboden. Bewust omgaan met al deze contactmomenten is dus geen overbodige luxe want een belangrijke pijler van jouw employer branding aanpak.

Rekrutering in een mensgerichte organisatie

Hoe begin je daar als mensgerichte organisatie aan? Wij tonen je hoe de sterktes van jouw bedrijf te verbinden met de verwachtingen van sollicitanten en werknemers. Ga zelf aan de slag in deze inspirerende bijtank-sessie. Met onze technieken krijg je jouw Employee Value Proposition helder en scherp. En vanuit onze expertise in Employee Journey Mapping tonen we wat Experience Design voor jouw bedrijf kan betekenen.

We organiseren deze workshop verschillende keren per jaar.

Aanpak

  • Een sessie van een halve dag
  • Inzichten van experience design als driver voor jouw recruteringsfunnel
  • we zoomen in op 2 methodieken: persona & journey design.
  • we gaan met collega’s aan de slag en werken samen een candidate journey uit.
  • we genereren ideëen voor nieuwe onderscheidende touchpoints.

Praktisch

Woensdag 20 november 2019, 9.00u-16.00u, in Antwerpen (Antenno, Cogels Osylei 19).

Deelnameprijs: 150 euro (exclusief btw).

Geïnteresseerd om bewust vorm te geven aan jouw aanwervingsproces?

 

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.