Candidate Experience Design in jouw rekrutering: beheer je kandidaten als klanten

Nieuwe kandidaten aantrekken en ze zien uitgroeien tot inspirerende medewerkers: klinkt aanlokkelijk! Maar: hoe slaag je daar in? Door het toepassen van Experience Design in jouw rekrutering geef je op een bewuste manier vorm aan je aanwervingsproces. Deze sessie is volledig op maat van interne & externe recruiters die nieuwe technieken om meer succesvol te recruteren willen inzetten in hun dagelijkse werk.

Geen overbodige luxe

Kandidaten vallen vaak voor de uitstraling van uw bedrijf en het enthousiasme van de huidige medewerkers. Soms bereiken ze u via een generieke zoekterm op een rekruteringswebsite. Eén ding is zeker: ze groeien enkel door tot die geïnspireerde werknemer wanneer het aanwervingsproces soepel verloopt, ze op hun eerste dag meteen een goed gevoel hebben en waardevolle feedbackgesprekken krijgen aangeboden. Bewust omgaan met al deze contactmomenten is dus geen overbodige luxe want een belangrijke pijler van uw employer brandingaanpak.

Rekrutering in een mensgerichte organisatie

Hoe begint u daaraan als mensgerichte organisatie? Wij tonen u hoe de sterktes van uw bedrijf te verbinden met de verwachtingen van sollicitanten en werknemers. Met onze technieken krijgt u uw Employee Value Proposition helder en scherp. En vanuit onze expertise in Employee Journey Mapping tonen we wat Experience Design voor uw bedrijf kan betekenen.

We organiseren deze workshop verschillende keren per jaar.

Aanpak

  • Een sessie van een halve dag
  • Inzichten van experience design als driver voor uw rekruteringsfunnel
  • We zoomen in op 2 methodieken: persona & journey design.
  • We gaan met collega’s aan de slag en werken samen een candidate journey uit.
  • We genereren ideeën voor nieuwe onderscheidende touchpoints.

Praktisch

Deelnameprijs: 150 euro (exclusief btw).

Geïnteresseerd om bewust vorm te geven aan uw aanwervingsproces?

 

Wij behandelen uw gegevens met zorg. Lees er hier alles over.