Candidate Experience Design in jouw rekrutering: beheer je kandidaten als klanten

Nieuwe kandidaten aantrekken en ze zien uitgroeien tot inspirerende medewerkers: klinkt aanlokkelijk! Maar: hoe slaag je daar in? Door het toepassen van Experience Design in jouw rekrutering geef je op een bewuste manier vorm aan je aanwervingsproces.

Geen overbodige luxe

Kandidaten vallen vaak voor de uitstraling van je bedrijf en het enthousiasme van de huidige medewerkers. Soms bereiken ze je via een generieke zoekterm op een rekruteringswebsite. Eén ding is zeker: ze groeien enkel door tot die geïnspireerde werknemer wanneer het aanwervingsproces soepel verloopt, ze op hun eerste dag meteen een goed gevoel hebben en waardevolle feedback gesprekken krijgen aangeboden. Bewust omgaan met al deze contactmomenten is dus geen overbodige luxe want een belangrijke pijler van jouw employer branding aanpak.

Rekrutering in een mensgerichte organisatie

Hoe begin je daar als mensgerichte organisatie aan? Wij tonen je hoe de sterktes van jouw bedrijf te verbinden met de verwachtingen van sollicitanten en werknemers. Ga zelf aan de slag in deze inspirerende bijtank-sessie. Met onze technieken krijg je jouw Employee Value Proposition helder en scherp. En vanuit onze expertise in Employee Journey Mapping tonen we wat Experience Design voor jouw bedrijf kan betekenen.

We organiseren deze workshop verschillende keren per jaar.

Geïnteresseerd om bewust vorm te geven aan jouw aanwervingsproces?

 

Wij behandelen jouw gegevens met zorg! Lees er hier alles over.