Van een veilig nest naar draagvlak

Een feedbackcultuur floreert enkel in een plek waar je jezelf mag zijn en je je kwetsbaarheid mag tonen. Dat is een basis voorwaarde. Daarenboven vergt een succesvolle feedbackcultuur een gedragenheid door  àlle medewerkers en verankering in de bedrijfscultuur.  Antenno linkt feedback aan haar purpose: “elkaar beter maken”.

 

Een gebruiksvriendelijke tool voor coach en medewerker

Herkenbaar, als ik jou vertel dat jaarlijkse gesprekken een plaats krijgen op de server en pas opgerakeld worden in het nieuwe jaar? Wél Antenno ondersteunt bedrijven in de implementatie van laagdrempelige digitale tools om een feedbackcultuur te faciliteren. Zo is Antenno Premium Partner bij Intuo. Schrijf ons aan en we nemen jou graag op sleeptouw.

Een traject met integratie op 4 niveaus

1/ HR beleid: Performantie groei vergt een link met onze waarden, competenties en resultaatdomeinen. Alsook een wakkere én continue kijk op de organisatie-, team- en individuele objectieven

2/ Leiderschap: Hebben onze leiders de handvaten om dit naar buiten te brengen?

3/ Talent ontwikkeling: Feedback durven geven en vragen is een competentie en vergt ontwikkeling en coaching afhankelijk van maturiteit en rol.

4/ Communicatie: Een reflex kweek je niet zomaar. Precies daarom is voorbeeldgedrag en recurrente communicatie cruciaal. Antenno kan je alvast tonnen praktijkervaring aanreiken.

Start vandaag al met ‘een dankjewel’

Waarom? Wél dat lees je in deze blogpost van HBR .

Successen benoemen, delen en vieren dat is dé Antenno manier om aanstekelijk te (blijven) werken. Wil jij die dynamiek alvast opstarten? Dan kan je onze expertise én daadkracht inroepen voor een complimenten actie.

“Continuous improvement is better than delayed perfection.”

Zwengel jouw feedback cultuur aan.

Contacteer ons