Friday@Antenno op 15 juni 2018

Vraag jij je af hoe fijn het zou zijn om bij Antenno te werken, maar weet je nog niet helemaal hoe jij in ons team zou passen? Wil je wel graag ontdekken of er een match zou kunnen zijn? Tijdens onze Friday@Antenno laten wij je proeven van de sfeer op ons kantoor en leren we jou graag beter kennen. Neem alvast een kijkje op onze jobspagina. Of ben je nieuwsgierig naar ons huidige team? Lees alleszins hier ook zeker verder, en laat ons weten waarom jij onze Friday@Antenno niet zou willen missen. Misschien kan jij er deze Friday@Antenno dan wel bij zijn!

Wat is een Friday@Antenno?

Wij maken graag eens tijd om in een ongedwongen sfeer te praten met ons team, te vertellen over de klanten waarvoor we werken en het soort projecten waarmee we bezig zijn. Maar we willen dat ook delen met jou — en hopen dat jij ook iets van jezelf wilt delen met ons. Heb jij zin om écht kennis te maken met Antenno? Schrijf je hier dan in, bezorg ons je CV en wie weet wordt jij ook uitgenodigd!

Schrijf je hier in

  • Schrijf je telefoonnummer in internationaal formaat, bv. +3248765432.
  • Accepted file types: pdf, Max. file size: 256 MB.

Wij behandelen je data met zorg. Lees er hier alles over.

Praktisch

Waar? Ons hoofdkantoor, Antenno Antwerpen
Wanneer? Vrijdag 15 juni 2018
Aanvang? Welkom vanaf 17u

Interesse in een specifieke job?

Houd je dan zeker niet in om meteen te solliciteren! Dan kunnen wij je kandidatuur al eens bekijken voor jij langskomt tijdens onze Friday@Antenno.

Ontdek onze vacatures

Benieuwd over wat voor projecten wij kunnen vertellen?

Onze klanten