“Bij Antenno ben ik echt gegroeid en blijf ik leren”

“Bij Antenno ben ik echt gegroeid en blijf ik leren”

Wat betekent dat nu, werken bij Antenno? We vroegen het onze eigen mensen. Een inkijk in de goestinggevers van An.

De manier waarop maakt me niet zoveel uit, zo lang ik maar dingen blijf opsteken. Bij Antenno lukt dat op tal van manieren. Eigenlijk leer ik heel veel bij van klanten. Ik kom in contact met heel veel mensen, maar ook met heel wat verschillende aspecten en sectoren. Heel leerrijk! Dit proces wordt vergemakkelijkt door de manier waarop wij het aanpakken: brainstormsessies, analyses, echt in de problematiek van je klant duiken.

“Kunnen bijleren vind ik een enorm belangrijk aspect in een job.” – An

Zo leerde een klant me dat je als werkgever niet alleen een nauwe band moet opbouwen met je medewerkers, maar dat ook de relatie met hun partners belangrijk is. Zij doen dat op een geweldige manier, maar vermoorden me als ik die doorvertel …

Pingpongen

Ik leer uiteraard ook ongelooflijk veel van mijn collega’s. Enerzijds door te pingpongen met collega’s die dezelfde functie hebben. Daar steek ik altijd wat van op. Anderzijds ook door samen te werken met de collega’s die een andere specialiteit hebben. Je vult elkaar aan en leert van elkaar.

Uit de comfort zone

Maar het meeste leer ik misschien niet van andere mensen, maar van mezelf. Bij Antenno word je vaak gedwongen uit je comfort zone te komen en dat is een enorme verrijking. Wanneer je voor de eerste keer een brainstorm moet leiden bijvoorbeeld. Je hebt al aan tal van brainstorm deelgenomen, maar wanneer je er eentje moet organiseren, is dat toch spannend. Je weet namelijk nooit wat de uitkomst zal zijn. Maar het is ook des te leuker omdat je zo veel bijleert.

“Bij Antenno word je vaak gedwongen uit je comfort zone te komen en dat is een enorme verrijking.”

Een schat aan ervaring

Intussen heb ik meer verantwoordelijkheden opgebouwd en trek ik bij verschillende klanten uiteenlopende deelprojecten. Gaande van marketingplanning en strategie tot het coördineren van de uitvoering en de samenwerking met het marketing team van de klant. Antenno is de ideale omgeving om verschillende uitdagingen aan te gaan.

Bakken zin om te werken in een ondernemende omgeving, voor boeiende klanten?

Misschien is een job bij Antenno of Common Ground dan iets voor jou! Op 14 en 15 september organiseren wij onze Attitude Days. De perfecte gelegenheid om elkaar uitgebreid te leren kennen in een leuk kader.

Goesting om er met ons Vollen Bak voor te gaan?

Bekijk onze vacatures bij Antenno.

Of ken je iemand die bij ons zou passen? Breng ons dan zeker in contact met elkaar, zodat je ons allebei aan een nieuwe match helpt. Als daar een succesvolle samenwerking uit voortvloeit, dan verdien je bij ons eeuwige roem, en zal je onze “attitude of gratitude” zeker voelen.

Ons team versterken?

Jobs