Download nu gratis ons ebook: Experience Design in de praktijk.

Download nu gratis ons ebook: Experience Design in de praktijk.

Klantgerichtheid injecteren in je product of service.

Klinkt vanzelfsprekend, maar hoe begin je eraan? Als marketeer, procesbeheerder, operationeel verantwoordelijke, HR manager, recruiter, CEO,… die klantgerichtheid als strategisch objectief ziet geloof je in de kracht van een klantgerichte aanpak. Keuzes maken over je segmenten en je waardepropositie doe je elke dag, maar hoe breng je klantgerichtheid nu in je producten en diensten? Want dat is waar je de kans moet grijpen om je fraaie verkoopspraatje waar te maken.

Bij Antenno zijn we hier dag in, dag uit mee bezig en die kennis willen we graag met jou delen. Omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat klantgerichtheid de enige duurzame manier is van ondernemen.

Daarom bieden we iedereen gratis (maar niet vrijblijvend!) een handige toolkit aan. Met het ebook ‘De marketing attitude in actie: Experience Design in de praktijk’ kan u onmiddellijk aan de slag om uw product of dienst nog klantgerichter te maken. Gratis, maar dus niet vrijblijvend. Als ondernemer, marketeer, CEO, IT verantwoordelijke, HR-manager,… kan u niet anders dan constant te werken aan een echte klantgerichte strategie die voelbaar is, daar waar ze er echt toe doet: in de beleving van de klant of werknermer. Gewoon doen!

“You cannot NOT have a user experience”
— Lou Carbone

Elkaar beter maken?

Experience Design Contact