Ook op zoek naar een focus op business?

Ook op zoek naar een focus op business?

Wat betekent dat nu, werken bij Antenno? We vroegen het onze eigen mensen. Een inkijk in de goestinggevers van Stefan, onze Chief entrepreneur.

Wie bij Antenno aan de slag gaat, moet business zien, voelen en snappen. Dat is belangrijk omdat onze mensen rechtstreeks contact met de klant hebben. Maar vooral omdat je als marketing consultant vertrouwen krijgt als je snel kan schakelen over trends of nieuwswaarde in een sector, als je je een beeld kan vormen van de marktdynamieken van een bedrijf, van haar interne waardekanten, etc. Maar ook de grafisch vormgever draagt bij ons bij aan een groter geheel, aan de realisatie van een businessvraagstuk. Zijn werk moet dus niet enkel esthetisch mooi zijn, maar beantwoorden aan de doelstellingen.

“Wij geloven heel sterk in intrapreneurship, in collega’s die dit bedrijf mee richting geven.”

Je handje vasthouden, dat doen we niet

Die focus op de business is iets dat we eisen, maar ook iets dat we stimuleren. Ik denk dat mensen die hier starten zeker de kans krijgen om zaken aan te pakken, om dingen te doen die ze nog nooit eerder deden. Om uit hun comfort zone te komen. Je handje vasthouden, dat doen we hier niet. Neen, doe maar. We geloven in je. En kom vooral aankloppen als je moeilijkheden hebt of ergens mee vastzit.

Wij spelen om te winnen

Eigenlijk ben je constant op zoek naar een betere versie van jezelf. En dat geldt ook voor een onderneming, zowel op menselijk als organisatorisch vlak. Ondernemen, dat doe je met een team dat steeds de volgende stappen wil zetten en wil winnen. Winnen van een tegenstander, maar ook van jezelf, je eigen grenzen verleggen.

 

 

Intrapreneurship

Eigenlijk gaat het om een cultuur, om gedeelde waarden die bij ons centraal staan. We willen mensen meenemen in ons ecosysteem. Want business sense, dat speelt extern, maar ook intern. Wij geloven heel sterk in intrapreneurship, in collega’s die dit bedrijf mee richting geven. Zo is ons zusterbedrijf Common Ground gegroeid van binnenuit. Het was een sectorbenadering, daarna werkte iemand er dedicated op en nu is het een zelfstandig bedrijf. Andere collega’s werken nu aan een opleidingspakket voor product managers omdat zij zelf die ervaring hebben en zagen dat er een nood was. Ruimte voor het realiseren van nieuwe ideeën is er hier genoeg, denk ik…

 

Bakken zin om te werken in een ondernemende omgeving, voor boeiende klanten?

Misschien is een job bij Antenno of Common Ground dan iets voor jou! Goesting om er met ons vollen bak voor te gaan? Bekijk onze vacatures bij Antenno.

Ons team versterken?

Jobs