Valt er iets te beleven? Drie dimensies van brand experience

Valt er iets te beleven? Drie dimensies van brand experience

Klanten, kandidaten, werknemers. Het volstaat niet meer om hen simpelweg te bereiken met uw aanbod. U moet belevingen creëren.

Een vacature met humor, een website die casual chic uitstraalt, een salesverantwoordelijke die vlot en vrolijk is. Op alle touchpoints met uw doelgroepen laat u een indruk achter. Aan u om te bepalen hoe diep die gaat.

Dit zijn de drie dimensies van brand experience die ertoe doen.

  1. Merkidentiteit.
    Waar staat u voor? Impliciet weet u dat waarschijnlijk wel. Het is zaak uw waardepropositie, doelgroepsegmenten en toegevoegde waarde expliciet te maken. Pas dan kan u uw identiteit overbrengen en ermee beginnen te spelen.
  2. Karakter en stijl.
    Hoe herkenbaar is uw merk? Door altijd dezelfde toon te gebruiken, herkennen mensen uw stijl. De juiste vorm zorgt ervoor dat uw boodschap beter binnenkomt. Kortom: tone of voice en visual design stralen uw identiteit uit, creëren karakter en verdiepen de user experience.
  3. A journey to remember.
    Customer journey. Candidate journey. Employee journey. Voor al uw doelgroepen moet u weten wat de contactmomenten of touchpoints zijn. Dit zijn stuk voor stuk opportuniteiten om een blijven indruk te laten. Hoe kan u voor een memorabele totaalervaring zorgen? Door een combinatie van digitalisering, personalisering en automatisering.