Waarom inhouse consulting simpelweg efficiënt is: snelheid maken, recht op het doel af.

Waarom inhouse consulting simpelweg efficiënt is: snelheid maken, recht op het doel af.

Stel je voor: je hebt ambities in marktgerichtheid of marktbenadering. Maar je hebt er niet de mensen voor in huis of je huidige medewerkers hebben al genoeg werk op de plank liggen. Tussen de traagheid van een aanwerving en de vluchtigheid van freelance-opdrachten ligt de gulden middenweg: een inhouse marketeer die onmiddellijk en resultaatgericht aan de slag gaat.

Resultaatdomeinen

De eerste stap in een inhouse samenwerking is het definiëren van de resultaatsdomeinen. Wanneer beschouwen we de opdracht als geslaagd? Wat moet er absoluut (als eerste) worden aangepakt? Hoeveel tijd willen we grosso modo spenderen aan de verschillende resultaatdomeinen? We werken toe naar een helder kader en dito wederzijdse verwachtingen.

Start!

Vanaf dan duwt onze marketeer het gaspedaal in. De inhouse consultant werkt met en tussen jouw medewerkers. Hij of zij zet zaken in gang, zoekt naar opportuniteiten en levert op. Onze consultants hebben immers ervaring in uiteenlopende omgevingen en zijn het gewend om snel te schakelen van dromen en denken naar doen.

Brede competenties

Onze consultants hebben sowieso een brede blik op marketing en een ruim interesseveld. Daarnaast worden ze bijgestaan door een ondersteunend team met complementaire vaardigheden. Dit team staat klaar om extra gewicht in de schaal te gooien op momenten dat jouw organisatie er nood aan heeft. Hierdoor creëren we maximale impact en efficiëntie.