“Ik wilde als consultant écht samenwerken met klanten”

“Ik wilde als consultant écht samenwerken met klanten”

Wat betekent dat nu, werken bij Antenno? We vroegen het onze eigen mensen. Een inkijk in de goestinggevers van Julie.

“Consultant en consultant is twee. Wat ik niet wou doen is veel tijd en energie steken in een gedegen analyse en een management rapport om nadien te verdwijnen. De kracht van analytische inzichten en strategie zit in de implementatie ervan. Daarom wou ik een job waar ik ook mee de brug kon maken naar het realiseren van een strategie.

Geen outsourcing, maar co-sourcing

Antenno werkt niet alleen voor klanten, we werken graag samen op lange termijn. Dat is ons co-sourcing model. Pas zo leer je een organisatie écht kennen, en kan je je verplaatsen in de schoenen van zowel hun medewerkers als hun klanten. Korte-termijn opdrachten zijn uiteraard ook leuk, maar de grootste impact genereer je toch altijd wanneer er een partnership is dat gestoeld is op vertrouwen.

Het is net de visie van iemand van buitenaf die vaak de doorslag geeft, die ervoor zorgt dat er knopen worden doorgehakt.

Organisaties en marketing teams sterker maken

Onze einddoelstelling is klantgerichtere organisaties bouwen. Dat doen we in de eerste plaats door bedrijven terug een duidelijkere business focus te geven en samen structuren neer te zetten om die te realiseren. Ik breng in dit proces de visie van een derde, bekijk het vanop een zekere afstand. Het is net de visie van iemand van buitenaf die vaak de doorslag geeft, die ervoor zorgt dat er knopen worden doorgehakt. Ik ben een klankbord, maar breng ook de structuur om de dingen echt gedaan te krijgen of op te volgen. Mijn taak is geslaagd als ik voor resultaat heb kunnen zorgen en het management of het marketing team sterker heb weten te maken.”

 

Bakken zin om te werken in een ondernemende omgeving, voor boeiende klanten? Misschien is een job bij Antenno dan iets voor jou!

Goesting om er met ons Vollen Bak voor te gaan?

Bekijk onze vacatures bij Antenno, of stuur je CV en motivatiebrief op naar jobs@antenno.be.

Of ken je iemand die bij ons zou passen? Breng ons dan zeker in contact met elkaar, zodat je ons allebei aan een nieuwe match helpt. Als daar een succesvolle samenwerking uit voortvloeit, dan verdien je bij ons eeuwige roem, en zal je onze “attitude of gratitude” zeker voelen.

Ook zin om bruggen te bouwen?

Ontdek onze jobs