Beeple

Beeple

Beeple biedt een makkelijke planningstool voor flexwerkers. Als jong en ambitieus bedrijf zoekt Beeple naar versterking om mee richting te geven aan de marketingstrategie. Een inhouse marketingconsultant van Antenno denkt na en geeft gas in uitvoering.

Vraag

Beeple zoekt een marketeer die hun marketingstrategie naar een nieuw doelgroepsegment kan ondersteunen met content marketing. De nood was hoog, waardoor er snel oplossingen werden gezocht. Beeple wil de internationale markt verkennen en zich beter positioneren. De expertise van een inhouse consultant van Antenno bleek hiervoor een perfect fit. Twee dagen per week gaat onze consultant samen met een ondersteunend Antenno-team aan de slag met de marketing- en communicatiestrategie van Beeple. 

“De consultant van Antenno versterkt onze content writing op een vaste wekelijkse basis. Daardoor krijgt ons huidig team de nodige versterking en ben ik ook zeker van een goede opvolging.”

– Julie Jacobs, Marketing Manager Beeple

Aanpak

Continuïteit en het brengen van interessante content zijn belangrijk voor Beeple. Daar zet onze inhouse consultant gericht op in. Samen wordt er op zoek gegaan naar een passende marketingstrategie die past bij de verschillende doelgroepen en ook internationaal weerklinkt.

Een strategische positioneringsreflectie werd onderbouwd met klantengesprekken. Dit vertaalden we naar krachtige kernboodschappen.

Samen zorgen we ervoor dat de identiteit van Beeple herkenbaar wordt neergezet in de hele communicatiestrategie.

Beeple_Visuals

Visuals op maat voor blogposts en social media.

Resultaten

  • Een strategisch contentplan
  • Blogberichten die resoneren
  • Een marketingstrategie georiënteerd op internationale markt
  • Een strategische positioneringsreflectie

Geïnteresseerd in inhouse consultancy?

Leer de mogelijkheden kennen Neem vrijblijvend contact op