Beeple

Beeple

Beeple biedt een makkelijke planningstool voor flexwerkers. Als jong en ambitieus bedrijf zoekt Beeple naar versterking om mee richting te geven aan de marketingstrategie. Een inhouse marketingconsultant van Antenno denkt na en geeft gas in uitvoering.

Vraag

Beeple zocht een marketeer die hun marketingstrategie naar een nieuw doelgroepsegment kan ondersteunen met content marketing. De nood was hoog, waardoor er snel oplossingen werden gezocht. Beeple wil de internationale markt verkennen en zich beter positioneren. De expertise van een inhouse consultant van Antenno bleek hiervoor een perfect fit. Twee dagen per week gaat onze consultant samen met een ondersteunend Antenno-team aan de slag met de marketing- en communicatiestrategie van Beeple. 

“De consultant van Antenno versterkt onze content writing op een vaste wekelijkse basis. Daardoor krijgt ons huidig team de nodige versterking en ben ik ook zeker van een goede opvolging.”

– Julie Jacobs, Marketing Manager Beeple

Aanpak

Continuïteit en het brengen van interessante content zijn belangrijk voor Beeple. Daar zet onze inhouse consultant gericht op in. Samen wordt er op zoek gegaan naar een passende marketingstrategie die past bij de verschillende doelgroepen en ook internationaal weerklinkt.

Een reflectiemoment onderbouwd met klantluistermomenten leidde tot een aangescherpte strategische positionering: Beeple als digitale oplossing die de rechtstreekse lijn legt met flexmedewerkers. Realtime, efficiënt en mensgericht. Dit vertaalden we naar krachtige kernboodschappen en een onderscheidende Beeple-toon die wordt doorgezet in nieuwe content.

Samen zorgen we ervoor dat de visuele en tekstuele identiteit van Beeple herkenbaar wordt neergezet in de hele communicatiestrategie.

Beeple

Eén van de Beeple catchphrases

Resultaten

  • Een strategische marketingpositionering
  • Een nieuwe manier om Beeple voor te stellen, inclusief baseline, pitch en inspirational content
  • Visuele templates en tekstuitwerkingen
  • Een strategischcontentplan
  • Blogberichten die resoneren
  • Een marketingstrategie georiënteerd op internationale markt

Geïnteresseerd in inhouse consultancy?

Leer de mogelijkheden kennen Neem vrijblijvend contact op