Eurofins

Eurofins

Eurofins Digital Testing onderwerpt digitale tools en hardware aan een kwaliteitstest vooraleer ze op de markt komen. De Telenet-modem, Smart TV of app die je elke dag gebruikt, doet zijn werk omdat het is getest door de mensen van Eurofins. Om die taak te kunnen vervullen zoekt Eurofins testing-profielen en Antenno zoekt mee.

Vraag

Aanpak

Antenno pakt deze uitdagingen aan in verschillende stappen:

  • De waardepropostie van Eurofins als werkgever vastleggen.
  • Een origineel en impactvol concept uitwerken.
  • Concept vertalen in concrete dragers, aanmaken van beeldmateriaal en een brand book. Zo hebben alle medewerkers de tools in handen om zelf aan de slag te gaan met de employer brand van Eurofins.

Resultaat

We gingen aan de slag met een groep van werknemers uit de verschillende afdelingen om de echte waardepropositie naar boven te krijgen. Dit vertaalden we in een intern baselineconcept:

Think. Test. Release. Exceed.

Eurofins staat voor testen op topniveau op het gebied van Software Testing, Digital TV testing, Sourcing en Certification. De Eurofins specialisten zijn IT’ers met punch die doen én denken.

Think. Denk. Denk mee. Denk door. Bij Eurofins kan je je brain power 100% inzetten. Elk project brengt nieuwe uitdagingen. Onze experts hebben een agile mindset, scherpe reflexen om obstakels te ontwijken en een blik die gericht is op de eindmeet.

Test. Testen is wat we doen. Zodat onze klanten hun gebruikers blij kunnen maken. Dat betekent constant beter worden. Want testen is automatiseren, een breed inzicht hebben in de actuele markt en je kunnen inleven in de eindgebruiker. Eurofins staat met twee voeten mee in het ontwikkelingsproces, zo houden we klanten right on track.

Release. Ken jij de release rush? Samen met de klant voluit richting de meet gaan. Met een piekfijn en gebruiksvriendelijk product waar je trots op mag zijn. Eurofins is verslaafd aan die natural high en de kick van nieuwe technologieën naar een hoger niveau te brengen.

Exceed. Mag het een beetje meer zijn? We mikken op het hoogste. De nieuwste technologieën. De laatste ontwikkelingen. Specialisten die in topconditie zijn. Kortom: voor een topresultaat gaan we tot het uiterste.

Dragers

Dit concept wordt versterkt door beelden die je vanaf nu zal zien opduiken in alle communicatie.
Die beelden focussen op de echte troef van het bedrijf: de werknemers.

De Eurofins experts leggen in elk project een uitdagend parcours af. Testing is telkens opnieuw een leuke maar spannende rit, om uiteindelijk een kick te voelen als je het doel bereikt.

Het brand book van Eurofins

Eurofins beeldcampagen

Beelden bij Think. Test. Release. Exceed. De employer branding campagne van Eurofins.