Leximmo: een huisstijl en website die aansluiten bij de klant

Leximmo: een huisstijl en website die aansluiten bij de klant

Leximmo is een vastgoedkantoor dat gekend is om zijn persoonlijke aanpak. Vertrouwen is het sleutelwoord. Leximmo geeft advies op maat en service met de grootste zorg. Deze visie moet spreken uit de huisstijl en door hét contactpunt met de potentiële klant: de website.

Vraag

Wij zijn sinds jaar en dag Leximmo’s lange-termijnpartner voor communicatie- en designnoden. Onder meer voor de laatste verbeteringen van de huisstijl en een nieuwe website.

Aanpak

Voor de huisstijl konden we meteen in actie schieten. Het logo werd aangepast, het kleurenpalet uitgebouwd en er werd een online huisstijlgids gemaakt met al het nodige materiaal. Daarna werken we ook andere dragers uit in de huisstijl: visitekaartjes, stickers, wagenbestickering, iconen.

Voor de website gaan we niet over één nacht ijs. Eerst is er de fase van preproductie: er wordt een webanalyse gemaakt, een contentstrategie bepaald en de nodige specificaties worden afgestemd. Daarna is er de productiefase: webdesign, ontwikkeling en testing gebeuren parallel aan contentcreatie. Tot slot is er een postproductiefase van lancering en opvolging.

Resultaten

  • Een nieuwe website, met lichte, warme kleuren en een persoonlijke toon. Te bewonderen op leximmo.be.
  • Alle communicatiedragers zijn consequent in dezelfde huisstijl ontworpen. Vandaag en morgen. Want wij blijven paraat om nieuwe dragers vorm te geven.

Nood aan een passende huisstijl of website op maat van uw organisatie?

Laten we kennismaken Ontdek onze bijtanksessie: een merk vormen en vormgeven.