USG Professionals: storytelling & cross selling

USG Professionals is een detacheringsbedrijf dat experts levert voor korte of lange projecten. Het bedrijf is actief in science, ICT, engineering, legal, finance en HR. De laatste jaren is hun service-aanbod verschoven naar high-level experts met unieke skill sets. Deze verschuiving moet helder zijn voor bestaande en nieuwe klanten, zodat USG Professionals een partner kan zijn die proactief en op maat werkt voor de klant.

Vraag

USG Professionals evolueert mee met de markt en wil daarom een nieuwe salespresentatie met een verhaal.

Aanpak

Wie? Wat? Waarom? Hoe?

Tijdens werksessies capteren en interpreteren we: wie is de doelgroep van de presentatie en op welk beslissingsniveau zit die; wat is het aanbod van USG Professionals en hoe brengen we dat best over; waarom is USG Professionals een geschikte partner; hoe verloopt een partnerschap.

Taal en beeldtaal

De inhoud wordt vertaald: in woorden en termen die passen bij USG Professionals, begrijpbaar zijn voor de klant en kloppen in de actuele markt; in beelden en visuals die het USG-gevoel oproepen, complexe processen verhelderen en de presentatie esthetisch maken.

Aftoetsen bij gebruikers

De salespresentatie moet worden gebruikt door verschillende salesverantwoordelijken. Zij moeten voeling hebben met de presentatie, aangeven wat mist en de inhoud kunnen vertalen naar hun eigen woorden en verhalen.

Resultaten

  • Een nieuwe salespresentatie;
  • Een sessie met het volledige salesteam om het nieuwe salesverhaal eigen te maken.

Samen bouwen aan uw salesstrategie?

Lees meer.