Connecterende teamwerking

Onze sessies kunnen ingezet worden om mensen rond een centraal thema te laten participeren en samenwerken. Als u als doel heeft dat collega’s beter leren kennen én een stimulerende cultuur wensen om elkaar beter te maken, bieden wij verschillende sessies aan die hier aan bijdragen. Dit kan bij u in huis, bij ons, of om uw externe teamdagen invulling te geven.

  • Denk- en energievoorkeuren
  • Feeback geven en ontvangen
  • Gedeelde waarden
  • Samen resultaten halen

Ondek al onze vaste momenten of contacteer ons voor gerichte bij-tank-sessies.

Onze beproefde concepten.

Uw organisatie naar een volgend niveau (2-daagse)

Hier gaan we extern, naar een inspirerende omgeving. Weg van uw operationaliteit. We focussen op diepgang. Na 2 dagen moet ons doel bereikt zijn om mensen vanuit hun rol nog meer te laten inzetten om uw waardepropositie waar te maken.

Innovatie injecties

Af en toe eens nood aan nieuwe injecties in uw business model door omdenken, door service design of geïnspireerd worden door trends? Wij faciliteren innovatie denken. Meer nog, wij werken ook samen met kinderpanels, om grenzeloze grenzen te verkennen en een hun kijk op de wereld te ontdekken.

Kennis opstap

Aan de hand van verschillende thema’s, delen wij graag onze ervaring, een concrete aanpak, en cases met u.

Ervarings-netwerk

Verschillende deskundigen, klanten of relaties uit ons netwerk brengen we samen om elkaars geesten te slijpen en om vanuit gelijkgestemdheid elkaar te laten ontmoeten.

"De beste manier om iets te leren is er les in te geven." (Seneca)