Human Capital

Sterke organisaties hebben een heldere missie en een stimulerende organisatiecultuur die waarde creëert voor medewerkers. Toonaangevende organisaties gaan nog een stap verder: daar voelt iedereen wat die missie betekent en weten medewerkers hoe ze de strategie mee kunnen realiseren.

Human Capital

Mensen meekrijgen

Bedrijfsculturen, -processen en -structuren vormgeven

Verandering is er altijd, en overal. Ook bedrijfsculturen en klantgerichte strategiëen evolueren. Soms razendsnel. Soms wat trager. En dan is er actie nodig om de cultuur te sturen in de richting van de missie en strategie.

Bij het vormgeven van die processen is aandacht voor de mens cruciaal. Het gaat om werkrelaties, leiderschap en teamdynamiek. Zo ontstaat een stimulerende cultuur met ruimte voor autonomie.

Wij begeleiden organisaties doorheen veranderingsprocessen en streven naar gekantelde organisaties. Door bedrijfsstructuren te transformeren, overboord te gooien, te stroomlijnen of te optimaliseren, zetten we de klant centraal.

Pevo: Productdenken overstijgen
CASE

Pevo: Productdenken overstijgen

Wanneer uw product in een commoditymarkt dreigt te komen, wordt customer centricity een nieuwe strategie. Van productpropositie naar servicepropositie. We maakten samen de switch.

Lees verder