Marketing

Klantgerichtheid creëert waarde voor organisaties, merken, medewerkers én hun klanten. We mikken altijd op win-winsituaties, waarbij mensen en organisaties elkaar vinden op de raakvlakken van gedeelde doelen. Want net daar kunnen ze elkaar beter maken.

 

Marketing

Marketing is een attitude

Een solide, klantgerichte strategie maakt het verschil

De consultants van ons marketingbureau tekenen samen met u de krijtlijnen uit voor een onderscheidende positionering. Daarin bepalen we uw identiteit, en uw feitelijke en zingevende waardepropositie.

Daarna combineren we denkwerk met implementatiekracht. Samen met het creatieve team stelt de consultant een wervend plan op. Vormgevers, content designers en developers vertalen uw marketingplan naar straffe designs, geslaagde websites, of slimme digitale instrumenten.

Samenwerking op uw lijf geschreven

Onze consultants zijn niet alleen beslagen in het domein van marketing, ook rond human capital en digital innovation hebben we heel wat expertise in huis. Dankzij de kruisbestuiving tussen die verschillende domeinen maakt Antenno het verschil.

Wilt u uw organisatie klantgerichter laten denken en handelen? Om u op uw wenken te bedienen hanteert Antenno vier samenwerkingsmodellen. Zo creëren we samen het marketingverhaal dat op het lijf, de structuur en de processen van uw organisatie is geschreven.

Metallo: Samen zorgen voor chemie
CASE

Metallo: Samen zorgen voor chemie

Samenwerken aan een rebranding, communicatie ondersteuning en go to market toolkit voor nieuwe productontwikkelingen. A furnace for innovation.

Lees verder