Strategie & organisatie

Strategie & organisatie | Design & communicatie | Klantervaring & proces

Een marktgerichte strategie voor uw organisatie

Een customer centric en marktgerichte reflex creëert waarde voor organisaties en merken, medewerkers en klanten. Onze senior consultants varen mee in het kraaiennest en geven u een verrassend perspectief op uw marktsegmenten en value proposition, uw business model en uw organisatiestrategie. Durf richting te geven aan verandering, want een alerte organisatie blijft altijd in beweging.

Uw strategie doen leven binnen uw organisatie

Mensen en organisaties vinden elkaar op de raakvlakken van gedeelde doelen. Dankzij een heldere missie en een stimulerende organisatiecultuur kunnen alle medewerkers uw strategie mee waarmaken.

De resultaten van uw marktgerichte strategie meten

Onze Market Orientation Score geeft u een eenvoudige en academisch onderbouwde KPI-meting die verschillende pijlers van uw marktgericht organisatieplan bundelt. Zo houdt u de neuzen in dezelfde richting.

Ik ben geïnteresseerd in een informatiesessie over de Market Orientation Score. 

Strategische transformatie

Om een strategische transformatie te begeleiden, maken onze senior consultants een interne doelgroepoefening. We stellen een change plan op voor uw organisatie, gebaseerd op de verschillende momenten van verandering. We zorgen ervoor dat uw strategie geen dode letter blijft, maar intern gaat leven bij al uw medewerkers. Een inhouse strategisch transformatieconsultant neemt uw traject ter harte.

Plan een half uur videocall in

Boek uw afspraak

Ik wil een afspraak

Contacteer mij

Hoe marktgericht is uw organisatie?

Ontdek hoe u dat makkelijk kan meten