Over ons

We zijn consultants die de brug bouwen tussen strategisch denken en daadkrachtige implementatie.

‘Elkaar beter maken’ vat de ingesteldheid van Antenno perfect samen. Ons credo? Klanten beter maken dankzij een unieke combinatie van expertises. Elkaar inspireren, elkaar versterken en samen bouwen aan duurzame waardecreatie. Kortom: van bedreigingen opportuniteiten maken en organisatiedromen omzetten naar resultaat.

Wederkerigheid is daarbij de sleutel tot succes. Hoe maken we elkaars bedrijf beter? Hoe bouwen we sterkere organisaties, met mensen die goesting uitstralen en energie geven aan anderen? Hoe creëren bedrijven economische én maatschappelijke waarde?

De antwoorden op die vragen vertrekken van een positief toekomstbeeld. Altijd. En vanuit de overtuiging dat permanente verandering in een complexe wereld geweldige kansen biedt.

Antenno
Antenno

Ondernemerschip

Ondernemerschap is onze kernwaarde. Dromen, durven, denken, doen en doorzetten; daar draait het om. Om ondernemerschap te stimuleren en waar te maken is het Ondernemerschip opgericht als moederbedrijf boven Antenno. Zo kunnen initiatieven van ondernemende collega’s groeien en openbloeien. In 2012 vertakte vanuit Antenno – onder de vlag het Ondernemerschip – een nieuw bedrijf: Common Ground.

Common Ground maakt ruimte voor nieuwe projecten in de publieke ruimte. De organisatie werkt vanuit strategie, creativiteit en sectorspecifieke kennis aan draagvlakcreatie, procesbegeleiding, gebiedsmarketing, commercialisatie, corporate communicatie en projectcommunicatie. Intussen is Common Ground dé referentie om ruimtelijke projecten beter te maken en vlotter te (laten) realiseren.

Ons team

Mijlpalen voor Antenno

2004

Stefan Coucheir en Mariska Brosens maken hun ondernemersdroom waar: ze richten Antenno op.

2010

Met een team van 10 mensen is er weer plek te weinig voor verdere groei. Antenno neemt zijn intrek in het huidige kantoor op de Cogels Osylei.

2012

Om ondernemende initiatieven aan te moedigen wordt de moederholding Ondernemerschip opgericht.
Na een jaar pionieren onder de vleugels van Antenno wordt de vennootschap Common Ground opgericht.

2013

Antenno opent een tweede kantoor in Gent.

2015

Op groepsniveau ronden we de kaap van 20 werknemers.

2017

Antenno evolueert verder en verbreedt zijn dienstverlening naar drie servicedomeinen: Marketing, Human Capital en Digital Innovation.

Antenno lanceert het merk Status Go om nog meer commerciële slagkracht te geven aan ons aanbod rond proactieve rekrutering.

Elkaar beter maken?

Contacteer ons!