Uw uitdagingen

Bouwen aan een duurzame reputatie. Dat trekt klanten en talent aan, zodat die uw organisatie boven concurrenten verkiezen.

0p weg naar steeds sterkere, duurzame reputatie. (Nabij Antwerp Airport, Deurne).
0p weg naar steeds sterkere, duurzame reputatie. (Nabij Antwerp Airport, Deurne).

Employer branding

Ontdek wat uw medewerkers écht drijft, haal zo het beste talent binnen én houd het. Met onze antennes pikken we motieven en verhalen op uit alle gesprekken met uw medewerkers. We landen op uw Employee Value Proposition (EVP), de basis voor uw onderscheidende belofte aan talent.

Maak uw beloften aan talent waar en maak uw employer brand duurzaam door de link te leggen met uw talentvisie. We zorgen er samen met HR voor dat talent zijn/haar beste zelf kan worden.

MVO en ESG-strategie

We zorgen dat u het bos door de bomen ziet over de verwachtingen voor uw organisatie rond duurzaamheid. We maken samen keuzes, en zetten een duurzaamheidsplan uit.

We laten het leven intern en extern aan de hand van een communicatieplan en bijhorende uitvoering. In huis, in een outsourcing samenwerking als u dat wenst.

Change en interne communicatie

Een succesvolle transformatie vraagt om gedragswijzigingen en nieuwe inzichten, zowel bij medewerkers als doelgroepen. Die doelgroepen kunnen stake- en shareholders zijn, klanten en, breder, de samenleving. 

In huis lopen onze senior adviseurs mee en leggen we verbanden tussen huidige operaties en uw changeplannen. We helpen hokjes doorbreken en Het Verhaal vertellen.   

Operationele outsourcing

Vanuit jaren ervaring in consultancy en agency, zetten we voor projecten heel bewust in op een ‘in huis’-dynamiek en combineren we het beste van beide werelden. Zo behouden we de blik op de strategie én zetten we mee resultaten neer.    

Dat doen we volgens waardegebaseerd projectmanagement. Samen gaan we telkens voor de volgende verbeteringsstap.

Inschrijven voor onze maandelijkse liefdesbrief?

Geen spam, geen mysterie. Wel heel boeiende materie.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram