Coaching als dimensie van onze in huis-dynamiek

Onze adviseurs draaien in uw teams ook mee als de coaches van uw mensen. Uw medewerkers komen vakinhoudelijk tot nieuwe inzichten en resultaten. Binnen projecten en voor specifieke vragen.

Maak snelheid, zet betere resultaten neer met in huis coaching (Upstairs, Oostende)
Maak snelheid, zet betere resultaten neer met in huis coaching (Upstairs, Oostende)

Het beste van consultancy en agency

Met jaren ervaring in consultancy en agency op de teller zetten we voor onze klanten heel bewust in op een ‘in huis’-dynamiek: zo combineren we het beste van beide werelden. We behouden de blik op strategie én zetten mee resultaten neer. 

Logisch dat Antenno-adviseurs in uw teams ook meedraaien als de coaches van uw mensen.

Kennis en vaardigheden injecteren, vaart maken, beter werken dankzij feedback: uw medewerkers komen vakinhoudelijk tot nieuwe inzichten en resultaten. 

Dankzij de persoonlijke begeleiding in huis maken we snel verschil. Het kader is altijd helder: opdracht, periode, sequentie en doelen spreken we duidelijk af. 


Coaching binnen projecten en specifieke vragen

Dat kan op projectbasis, en dat doen we vooral in marketing- en marktstrategie, recruitment marketing, change & transitie en duurzaamheidscommunicatie. 

Maar als u heel specifiek kennis en vaardigheden in huis wil halen, dan kunnen we uw mensen coachen op onder meer leidinggeven, webcopy en schrijven voor scherm, content strategie, marketing skills voor recruiters, communicatie bij verandering en spreken voor publiek. 


Coaching nodig voor uw teams?

Beter samenwerken, beter communiceren

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram