Over ons

Ons kernteam bundelt consultancy- en agency-ervaring. Als generalisten met een diepte-expertise komen we bij u helemaal tot ons recht.

De 5 D's van Antenno: dromen, durven, denken, doen, doorzetten (Kattendijkdok, Antwerpen)
De 5 D's van Antenno: dromen, durven, denken, doen, doorzetten (Kattendijkdok, Antwerpen)

Sinds Alligator

Opgericht in 2005 door Stefan Coucheir – meteen ook het jaar waarin The National hun weergaloze album ‘Alligator’ uitbracht, heeft Antenno vandaag 2 roergangers: Mariska Brosens is managing partner, Gerrit Janssens is partner.

Het zou mooi geweest zijn als die elkaar aan de lijnen van een voetbalveld hadden ontmoet, maar zo is het niet gegaan. Alles startte met een klassieke sollicitatie. Waaruit bleek dat ze beiden wat met voetbal hadden.

Missie

Wij laten organisaties beter communiceren & samenwerken met markt, medewerker en maatschappij:

een duurzame, marktgerichte strategie hebben en laten leven; mensen meekrijgen in veranderingen; geschikte medewerkers werven en (wendbaar) houden.

antenno team
We zoeken graag nieuwe horizonten op. (Breskens)

Visie

Marktgerichte organisaties creëren duurzame waarde door verbindingen te leggen.

Tussen markt en organisatie. Strategie en operatie. Mens en communicatie. Ambitie en realisatie. Straks en nu. Team en individu. Kern en ecosysteem. Wrijving en comfort. Rendement en klimaat.

Daarom nét is werken met ons als netwerkorganisatie zo aanstekelijk.

Ambitie

Wij hebben gewoon de beste ploeg waar iedereen op zijn ideale positie staat om:

fanatiek zichzelf te ontwikkelen, elkaar beter te maken, topschutter te zijn voor de businessdoelstellingen van klanten, kampioen te spelen met Antenno.

MVO

Ook als kleinere organisatie bouwen wij bewust aan een ESG-kader, met het oog op verantwoord en duurzaam werken. Vraag ons daar gerust naar bij een eerste kennismaking.

A-team

We werken met een vast, operationeel kernteam en een flexibele talentbank van experts. We stellen uw ploeg - het is ook uw ploeg - op in functie van de opdracht.

Bij onze spelers horen onder meer Project managers, Communicatieadviseurs, Organisatiecoaches, Strategische HR-experten en Strategische marketing experten.

antenno team meeting focus
Basisopstelling. (Breskens)

Waarom?

We krijgen wel eens te horen dat we net te vaak ‘waarom’ vragen, maar dit is zeker ook typisch Antenno:

goesting, vooruitgangsoptimisme en empowerment, door mentoring. Kansen krijgen in projecten, opleidingsplannen.

Open en snelle feedbackcultuur. Ieder op zijn en haar ideale plaats. Goed scouten. Resultaatgericht met value based project management. Team boven ego. Als een echte netwerkspeler.

markstrategie antenno
We horen wel eens dat we nogal graag 'waarom' vragen. (Verbeke Foundation, Stekene)

Mariska

Mariska brengt business sense bij iedereen in de ploeg en ziet communicatie als dé strategische sterkte van de toekomst, vooral als die tot stand komt met T-, E- en M-shaped consultants.

Klik. (ZOO Antwerpen)

Gerrit

Aan een verleden in B2B en HR heeft Gerrit een hart voor branding en communicatie overgehouden, en de wil om het anders aan te pakken dan de ‘operational efficient delivery’ cultuur die je vaak bij agencies aantreft.

Inschrijven voor onze maandelijkse liefdesbrief?

Geen spam, geen mysterie. Wel heel boeiende materie.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram