Over ons

De 5 D's van Antenno: dromen, durven, denken, doen, doorzetten (Kattendijkdok, Antwerpen)
De 5 D's van Antenno: dromen, durven, denken, doen, doorzetten (Kattendijkdok, Antwerpen)

Est. 2005

Opgericht door twee strategische marketeers in 2005, vanuit de overtuiging dat marketing méér kon zijn dan het was - en soms nog is - en wij wisten hoe het beter kon.

Missie

Wij laten organisaties beter communiceren & samenwerken met markt, medewerker en maatschappij:

een duurzame, marktgerichte strategie hebben en laten leven; mensen meekrijgen in veranderingen; geschikte medewerkers werven en (wendbaar) houden.

antenno team
We zoeken graag nieuwe horizonten op. (Breskens)
markstrategie antenno
We horen wel eens dat we nogal graag 'waarom' vragen. (Verbeke Foundation, Stekene)

Visie

Marktgerichte organisaties creëren duurzame waarde door verbindingen te leggen.

Tussen markt en organisatie. Strategie en operatie. Mens en communicatie. Ambitie en realisatie. Straks en nu. Team en individu. Kern en ecosysteem. Wrijving en comfort. Rendement en klimaat.

Daarom nét is werken met ons als netwerkorganisatie zo aanstekelijk.

Gerrit

Aan een verleden in B2B en HR heeft Gerrit een hart voor branding en communicatie overgehouden, en de wil om het anders aan te pakken dan de ‘operational efficient delivery’-cultuur die je vaak bij agencies aantreft.

Klik. (ZOO Antwerpen)

Mariska

Mariska brengt business sense bij iedereen in de ploeg en ziet communicatie als dé strategische sterkte van de toekomst, vooral als die tot stand komt met T-, E- en M-shaped consultants.


MVO

Ook als kleinere organisatie bouwen wij bewust aan een ESG-kader, met het oog op verantwoord en duurzaam werken. Vraag ons daar gerust naar bij een eerste kennismaking.

A-team

We werken met een vast, operationeel kernteam en een flexibele talentbank van experts. We stellen uw ploeg - het is ook uw ploeg - op in functie van de opdracht.

Bij onze spelers horen onder meer Projectmanagers, Communicatieadviseurs, Organisatiecoaches, Strategische HR-experten en Strategische marketingexperten.

antenno team meeting focus
Basisopstelling. (Breskens)

Inschrijven voor onze maandelijkse liefdesbrief?

Geen spam, geen mysterie. Wel heel boeiende materie.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram