Onze aanpak

We verbinden de binnen- en de buitenkant van uw organisatie.

Veelarmige antennes in huis: overzicht behouden, tentakels uit de mouwen (Aquarium, Parijs)
Veelarmige antennes in huis: overzicht behouden, tentakels uit de mouwen (Aquarium, Parijs)

De realiteit van organisaties is alsmaar complexer geworden. Onze aanpak is daarom: verheldering brengen en headspace creëren in de veelheid van elke dag. Een Antenno-team heeft een brede blik en wil in elke context de binnen- en buitenkant van een organisatie verbinden om businessdoelstellingen te bereiken. Daarvoor gebruiken we tools uit verschillende expertisedomeinen: strategie, organisatieontwikkeling, communicatie en data.

Outside-in denken

Een team zit met de neus op de organisatie-uitdagingen. Daardoor is het vaak moeilijk om afstand te nemen en te reflecteren over de aanpak. Onze mensen brengen een team bij om outside-in te denken en het overzicht te houden. 

Input van buitenaf voedt een team. Het kan betekenen: luisteren naar stakeholders, resultaten en impact opvolgen, samenwerking met andere teams opzoeken, doelgroepgericht communiceren.

Met onze aanpak willen we de brede blik van onze Antennes inbouwen bij uw expertenteams.

Operationeel ontzorgen

Onze Antennes werken in organisaties, met en bij uw mensen. Onze aanpak is om

1. uw businesscontext snel te begrijpen,
2. resultaten te bepalen en daar gericht aan te werken,
3. continuïteit te bieden.

U en uw team krijgen headspace om met belangrijke zaken bezig te zijn. We vullen teams aan in: strategisch denken, communicatie-uitvoering, projectmanagement, changemanagement en facilitatie.

U en uw team krijgen meer headspace zodat u op belangrijke zaken kunt focussen.

Verbind strategie met uitwerking

Sla in uw projecten met onze house consultants de brug tussen strategie en implementatie.
En verbind dankzij outsourcing uw strategie met uitvoering.


Richting kiezen dankzij data, en Truly Valuable worden

Truly Valuable Organisation is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee we objectief meten in welke mate uw organisatie waarde creëert voor klant, medewerker, aandeelhouder en maatschappij. Hoe gedraagt de organisatie zich? Hoe goed is de performantie? 

De resultaten van een Truly Valuable review zijn een spiegel voor elke organisatie en geven een gezamenlijke richting en doel aan een management team. Truly Valuable is een strategische GPS die de roadmap blootlegt naar meer waardecreatie voor uw stakeholders.

We méten de waarde die uw organisatie creërt.

Onze aanpak in de praktijk

Employer branding. MVO en ESG. Change en interne communicatie. Operationele outsourcing.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram