Imtech

Imtech

Imtech is een topspeler in HVAC en elektriciteit. Complexe B2B-projecten, zoals laboratoria, ziekenhuizen, proces-technologische bedrijven, petrochemie en auto-industrie, zijn hun geliefkoosde werkveld. Door zijn jarenlange expertise kan Imtech hier het verschil maken met de concurrentie. Antenno helpt hen met marketingcommunicatie en branding.

Vraag

Help ons om een smoel te plakken op Imtech België om intern mensen te motiveren en extern de groeiambities te helpen waarmaken. Trek deze propositie door in marketing- en communicatie-acties in tandem met de externe marketingdienst.

Aanpak

Een scherpe opbouw van het Imtech bedrijfskompas: een duidelijke richtinggever voor de organisatie, in het bijzonder op het vlak van marketing en communicatie.

Bij Imtech België staan de verschillende business units op eigen benen, zodat iedereen van zijn eigen sterkte kan vertrekken. Binnen de verschillende eenheden gingen we samen op zoek naar een gemeenschappelijke grond die het geheel sterker maakt dan de som van de delen. Binnen dit traject kwam ook het scherpstellen van de bedrijfswaarden en het afstemmen met de waarden van Cordeel, het moederbedrijf, aan bod.

Wanneer het bedrijfskompas voor iedereen scherp was gesteld, gingen we verder met de merkpositionering (afgestemd op het concurrentiële landschap) en waardepropositie voor de verschillende personae in de buyer journey.

Daarna was het tijd voor actie met de uitwerking van een intern én extern communicatieconcept: Let’s connect.

Imtech project flow

De project flow van Imtech

Imtech beeldcampagne

Uitwerking communicatieconcept Imtech

Resultaten

Een frisse en marktgerichte stijl voor Imtech Belgium. De huisstijl werd verfijnd en doorgetrokken in alle interne én externe communicatie. Dit leverde enkele karakteristieke illustraties, foto’s en advertenties op.

Eindejaarswens 2018

Advertentie jobbeurs